Mijn favorieten

Verkoop

Uw huis verkopen
Wanneer u besluit onze makelaardij in te schakelen bij verkoop, beginnen wij met het opnemen van uw woning, waarbij wij speciaal letten op onder andere de staat van onderhoud, de courantheid, de locatie en de omgeving. Waarna wij zo nauwkeurig mogelijk de waarde bepalen. In overleg met u wordt de vraagprijs bepaald en het verkoopplan opgesteld.
De Boer + Ten Hoeve makelaardij ziet als geen ander in dat een actieve aanpak in combinatie met het juiste gebruik van de hedendaagse media een must zijn om een woning goed te verkopen. Duidelijke presentatie en sterke prijsvorming zijn de pijlers onder onze verkoopresultaten.
Professionele fotografie van uw woning!
Foto’s zijn van groot belang voor de verkoop van uw woning. De juiste eerste indruk speelt daarin een grote rol. Na het verkoopklaar maken van uw woning, maakt een professionele fotograaf foto's van het in- en exterieur. Tevens bieden we de mogelijkheid voor de nieuwste technieken zoals opname met een drone, een video, digitale plattegronden en 360 graden foto's.
Wilt u ons inschakelen voor verkoop, neem dan voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak contact met ons kantoor.
Telefoon 0521-515358 of via info@boerentenhoeve.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring