Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Tuk 8334 SM

Bergstein fase 4

8334 SM Tuk

Omschrijving

Tuk, Bergstein, type Bergen / Stavanger / Trondheim

VERKOOP IS GESTART!

Woningtype Bergen is een royale woning. De woningen hebben een straatgerichte woonkamer en de keuken is aan de tuinzijde gesitueerd. De kavels zijn ruim en hebben een oppervlakte van circa 270 m2 tot circa 297 m2. Daarnaast worden de woningen zeer compleet aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk in...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 183.500,- tot € 269.500,- Gebruiksoppervlakte 113 m² t/m 148 m² Inhoud 423 m³ t/m 611 m³ Perceeloppervlakte 126 m² t/m 297 m² Aantal kavels 18 Vrij 8 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Tuk, Bergstein, type Bergen / Stavanger / Trondheim

VERKOOP IS GESTART!

Woningtype Bergen is een royale woning. De woningen hebben een straatgerichte woonkamer en de keuken is aan de tuinzijde gesitueerd. De kavels zijn ruim en hebben een oppervlakte van circa 270 m2 tot circa 297 m2. Daarnaast worden de woningen zeer compleet aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk in badkamer en toilet, SieMatic designkeuken en aangebouwde garage.

Woningtype Stavanger is een woning die van alle gemakken is voorzien met een geweldige leefruimte. De woningen hebben een straatgerichte keuken en een woonkamer aan de tuinzijde. De kavels variëren van circa 126 m2 tot circa 279 m2. Daarnaast worden de woningen zeer compleet aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk, SieMatic designkeuken en kwalitatief hoogwaardige houten berging. De woningen zijn daarnaast geheel naar eigen wens aan te passen. Laat u verrassen door onze flexibiliteit en schroom niet uw eigen ideeën bij ons kenbaar te maken.

Woningtype Trondheim is een ruime eengezinswoning. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en bieden voldoende leefruimte voor u en uw gezin. De kaveloppervlaktes variëren van circa 238 m2 tot circa 264 m2. Daarnaast worden de woningen zeer compleet aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk, SieMatic designkeuken en aangebouwde garage.

• Moderne architectuur met herkenbare details
• Inclusief SieMatic designkeuken
• Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
• Veel keuzevrijheid om uw woning naar eigen smaak in te delen
• Lage energielasten en weinig onderhoud

Tuk, Steenwijk
Goed wonen, goed leven, dat is het in de gemeente Steenwijkerland. In het buitengebied, in de kern Tuk kunt u in het plan Bergstein ‘dorps’ wonen. Steenwijk-stad ligt binnen handbereik, maar ook de streekfunctie, de goede toegankelijkheid via snelweg en spoor en de rijke cultuurhistorie maken Tuk tot een geliefde plek. Met als belangrijk pluspunt dat bijzondere landschap, met het Nationaal Park Wieden-Weerribben en het glooiende bosgebied van de Eese en de Woldberg om de hoek. Daar kunt u recreëren, sporten en ontspannen. En daarbij is het is maar een klein stukje naar de Drentse hei en de Friese natuurgebieden.

Bergstein
De nieuwe wijk Bergstein is gelegen aan de noordzijde van Tuk in de gemeente Steenwijkerland. Het betreft hier een nieuwe woonbuurt gelegen op de helling van een oude stuwwal. De oude stuwwal heeft een hoogteverschil van tien tot twaalf meter. Bergstein betreft een waardevol gebied met tal van oude, karakteristieke kenmerken, zoals bijvoorbeeld een oude houtwal. De gemeente besloot tot nieuwbouw, het dorp wil groeien. De stedenbouwkundige wilde oude elementen integreren in de nieuwe situatie. Met de oude houtwal is dat uitstekend gelukt. De nieuwbouw krijgt straks al direct een ander aanzien door het respect in het plan is getoond voor de houtwal en de helling. Ook is het reliëf gebruikt door zichtlijnen van hoog naar laag te laten lopen, zo kijk je heel mooi op de kerk in Steenwijk. Er is dus met respect voor de bestaande situatie ontworpen.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 183.500,- - € 269.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 113 m² t/m 148 m² Inhoud 423 m³ t/m 611 m³ Perceeloppervlakte 126 m² t/m 297 m² Aantal kavels 18 Vrij 8 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.