Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Steenwijk 8333 DH

Van den Kornputkwartier

8333 DH Steenwijk

Omschrijving

VERKOOP GESTART!!

Comfortwoningen van De Maarschalk

De Maarschalk is een nieuw deelproject in het Kornputkwartier. Aan De Maarschalk staan straks acht gloednieuwe comfortwoningen. In deze comfortabele twee-onder-een-kapwoning beschik je over voldoende leefruimte en een tuin, maar ook over een royale slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Ideaal als je lang op deze...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 243.900,- tot € 252.900,- Gebruiksoppervlakte 140 m² Inhoud 560 m³ Start Verkoop 01-12-2018 Aantal kavels 12 Vrij 20 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

VERKOOP GESTART!!

Comfortwoningen van De Maarschalk

De Maarschalk is een nieuw deelproject in het Kornputkwartier. Aan De Maarschalk staan straks acht gloednieuwe comfortwoningen. In deze comfortabele twee-onder-een-kapwoning beschik je over voldoende leefruimte en een tuin, maar ook over een royale slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Ideaal als je lang op deze mooie plek wil blijven wonen.

De comfortwoningen hebben kunststof kozijnen, ramen en deuren. Ook zijn de woningen onderhoudsarm en goed geïsoleerd, zo blijven je stook- en onderhoudskosten laag.

De woning ligt langs een rustige straat met een breed straatprofiel. De grootte van de kavel is 260m² eigen grond. De oriëntatie van de achtertuinen is op het noordwesten. Hierdoor is er tot laat op de dag zon in de achtertuin.
De woonkamer bevindt zich aan de straatzijde en de keuken aan de tuinzijde. Ook bevindt zich op de begane grond een toilet, berging, badkamer en een slaapkamer.
Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en een berging welke ook ingericht kan worden als badkamer met tweede toilet, douche en wastafel. De vlizotrap brengt u naar de ruime zolderberging.

Optioneel kan de woning nog flink worden uitgebreid, waarmee elke woning echt uniek wordt! Mogelijkheden zijn:
- Uitbouwen woning 1,2 of 2,4 achter uitgebouwd.
- Badkamer op de 1e verdieping.
- Tuindeuren of schuifpui.
- Dakkapel.

Ontsluiting van de wijk vindt plaats via de Meppelerweg en de Steenakkers. Tevens zijn er diverse wandel- en fietsroutes in de directe omgeving.

Nabij scholen, overdekt zwembad, sportaccommodaties en het centrum de stad Steenwijk met al haar voorzieningen o.a. winkels, theater, bioscoop en NS- intercitystation. Tevens zijn er vanaf Steenwijk diverse en goede aansluitingen op de A-32 (Zwolle-Leeuwarden).

Maak snel een afspraak voor meer informatie.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 243.900,- - € 252.900,- Indeling Gebruiksoppervlakte 140 m² Inhoud 560 m³ Start Verkoop 01-12-2018 Aantal kavels 12 Vrij 20 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis

Video's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.