Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Meppel 7942

Nieuwveensetuin

7942 Meppel

Omschrijving

Nieuwveense Landen
Rust, ruimte en natuur. Dat is wonen in Nieuwveense Tuin.

Schrijf je nu in op de project site www.nieuwveensetuin.nl

Wil jij wonen in een twee-onder-één-kapwoning of rijwoning in Nieuwveense Tuin? Meld je dan aan als geïnteresseerde en geef aan welke kavel jouw voorkeur heeft! Nijhuis Bouw ontwikkelt en...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 225.000,- tot € 335.000,- Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Nieuwveense Landen
Rust, ruimte en natuur. Dat is wonen in Nieuwveense Tuin.

Schrijf je nu in op de project site www.nieuwveensetuin.nl

Wil jij wonen in een twee-onder-één-kapwoning of rijwoning in Nieuwveense Tuin? Meld je dan aan als geïnteresseerde en geef aan welke kavel jouw voorkeur heeft! Nijhuis Bouw ontwikkelt en realiseert 24 woningen in Nieuwveense Landen, binnenkort zal de verkoop van start gaan!

Hoe wil je wonen in Nieuwveense Tuin? In de beschermende omgeving van een rijwoning of ben je meer gesteld op je privacy? In dat laatste geval is een twee-onder-één-kap-woning misschien iets voor jou. Naar welk type woning jouw voorkeur ook uitgaat, in Nieuwveense Tuin vind je de rust, ruimte en het wooncomfort waarnaar je op zoek bent. Alle woningen worden namelijk volledig gasloos opgeleverd, wat ook nog eens een flinke energiebesparing betekent.

De twee-onder-één-kap-woningen in Nieuwveense Tuin worden van elkaar gescheiden door de Omslag. Ten oosten van deze straat worden 6 woningen gebouwd, de overige 4 bevinden zich aan de westkant van de Omslag. Alle twee-onder-één-kap-woningen staan op een ruime kavel van circa 300 m². Ook van binnen zijn de woningen, met een woonoppervlakte van 136 m² erg ruim.

De 14 rijwoningen in Nieuwveense Tuin zijn verdeeld over 2 blokken van 7 woningen, waarvan een blok uitzicht heeft op een waterpartij. Onderling variëren de kavels in grootte: van 140 m² voor een tussenwoning tot 240 m² voor de hoekwoningen. De woonoppervlakte is bij alle 10 rijwoningen gelijk: 114 m². Opvallende details aan de hoekwoningen zijn de uitspringende gevel en de overhangende kap.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 225.000,- - € 335.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
 • Te koop
   in Meppel 7942
  Prijs € 307.500,- tot € 330.000,- Status Beschikbaar
  Twee-onder-één-kapwoning Centrumwonen
  • Te koop
    in Meppel 7942
   Prijs € 312.500,- tot € 335.000,- Status Beschikbaar
   Twee-onder-één-kapwoning Broeklanden
   • Te koop
     in Meppel 7942
    Prijs € 225.000,- tot € 240.000,- Status Beschikbaar
    Rijwoningen Broeklanden
    • Te koop
      in Meppel 7942
     Prijs € 247.500,- tot € 262.500,- Status Beschikbaar
     Rijwoningen Hoek

     Contact

     Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
     Persoonsgegevens
     Adresgegevens
     Contactgegevens
     Opmerkingen
     Privacy
     Ik ga akkoord met de privacyverklaring

     Persoonsgegevens

     Contactgegevens

     Privacy
     Ik ga akkoord met de privacyverklaring

     Nieuwbouw inschrijven

     Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.